Околовръстен път 106 (между Симеоново и Драгалевци) Централен офис и шоу рум
София,
България
23.2307944
42.6889074
UserLikes
Име: DЕCOR CENTER
Адрес: София, Околовръстен път 106 (между Симеоново и Драгалевци) Централен офис и шоу рум
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.decor.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Обзавеждане
Дейност:

Комплексно обзавеждане

Ключови думи: ламиниран паркет, обзавеждане за баня, подови настилки, стенни покрития, интериорен дизайн

Сподели във Facebook




За нас

DЕCOR CENTER е наложена търговска марка за комплексно обзавеждане, която управлява търговска площ от 3500м2, складова база на 2000м2 и собствен транспорт.

Фирмата е основана през 1993г. с учредяването на дружеството “Колор Център” ООД с дългосрочна цел - изграждане и управление на верига магазини за декоративни строителни материали и обзавеждане. През 2003г. е регистрирано дъщерното дружество “Декор Център” ООД с цел подпомагане и оптимизиране на силно разрасналата се вече търговска дейност на компанията.

Като директен вносител на 90% от продуктувата си гама в областа на подовите настилки,стенните покрития и интериорното обзавеждане, Фирмата е ориентирана, както в търговията на дребно, развивайки собствената си търговската мрежа, така и в дистрибуцията на продуктите, за които има изключителни права за България. Паралелно с това екип от професионалисти работи активно и в обслужването на инвестиционни проекти, където фирмата вече има изградени позиции на коректен и надежден партньор в областа.

На този етап търговската мрежа на веригата е концентрирана в София, като магазините са именувани във фамилия от б
DЕCOR CENTER
рандове - DЕCOR CENTER, DЕCOR CERAMIC, FLOOR DЕCOR, WALL DЕCOR и DЕCOR STUDIO, специализирани целесъобразно според насочеността им към различни продуктови, ценови нива и целеви групи от потребители, обединени във фамилията – DЕCOR GROUP.

Изградени дългогодишни партньорски отношения съпътстват дейността на компанията с водещи производители от страни в Европа, като Италия, Испания, Франция, Германия и Словения.

За тези години фирмата е създала собствен имидж на търговска верига, целяща ПЕРСОНАЛНО обслужване на всеки свой клиент, разграничаваща се от веригите “do it yourself” с техния принцип на работа “cash and cerry”, с което допринася за утвърждаване позициите на фамилията DЕCOR GROUP и изграждането на собствен стил, работещ в услуга на клиента на силно конкурентния и динамичен пазар.

Мениджъри и дизайнери на фирмата ежегодно посещават и следят интериорните тенденции на световните традиционни изложения и панаири.

Историята на DECOR CENTER е доказателство за това, че развитието и корпоративния успех не са случайност, а плод на съвременно ориентираното мислене на компанията.

МОТО: Декорирайте с нас!
 
Открийте ни в Google+